Instrumentisti PrimaBand

Pianist de Jazz talentat, participant constant la festivalurile de Jazz, In cadrul formatiei de nunta PrimaBand este un experimentat acompaniator la clape, cu un repertoriu variat, atat de muzica usoara, cat si folclor.

MIHAI este nascut la 8.11.1992 in comuna Perisoru jud Calarasi este Absolvent a Facultății de Muzică sectia pedagogie muzicala . Profesor educatie muzicala– , al Liceului tehnologic Duiliu Zamfirescu com. DRAGALINA JUD CALARASI , activând în domeniu de mai bine de 10 ani, îndrumand pe drumul muzicii populare numeroase generații de copii,care au avut rezultate […]

A inceput la 10 ani scoala de muzica la George Enescu din Bucuresti, a studiat OBOI si PIAN. Absolvent al Liceului de arta George Enescu in 1985 de la18 ani studiaza saxofonul. A colaborat ca saxofonist cu Teatrul ,,Alexandru Davila” din Pitesti in perioada 1987- 1990. In 1990 a fost angajat la Teatrul de revista […]

Violonist de clasa, Dragos este profesionist la Filarmonica din Pitesti, care prin melodiile celebre pe care le va interpreta, va oferi eleganta si rafinament celui mai important eveniment din viata dvs. Invitatii vor aprecia cu siguranta acest moment artistic.  

Absolvent al Scolii de Arte Ploiesti sectia orga-acordeon, Iulian si-a inceput studiile muzicale inca de la o varsta frageda  studiind  in particular cu profesori de prestigiu in domeniu.Inca de mic, participand la diverse concursuri, evenimente artistice a reusit sa acumuleze si sa transmita placerea de a interpreta diferite genuri muzicale.Cu toate ca nu se trage […]

Daniel este mandrul si talentatul virtuos al viorii, acel instrument unic care aduce culoare muzicii de orice fel. Prima Band se mandreste cu unul dintre cei mai buni violonisti din tara.In prezent component al Filarmonicii din Pitesti,din familie de muzicanti cu renume international a sustinut concerte atat pe marile scene romanesti cat si internationale.  

12345 $

Absolvent al Scolii Populare de Arta din București, acordeonist de exceptie care a cantat si incantat la sute de evenimente si care reuseste intotdeauna sa trezeasca spiritul petrecaret prin tehnica deosebita si virtuozitatea pe care o poseda.

6900 $

A absolvit Universitatea de Muzica, sectia clarinet, a castigat numeroase premii nationale. Component al Orchestrei Nationale a Armatei Romane interpreteaza melodii de suflet atat la clarinet cat si la saxofon.  

478.50 €