DJ

MackTheDj & Team va ofera servicii de Dj, Sonorizare și Lumini profesionale.

Cu o experiența de peste 20 ani in domeniul sonorizarilor ca angajat al Televiziunii Romane, cu toate autorizațiile la zi, in momentul de fața este unul dintre cei mai importanți furnizori de astfel de servicii din București si Ilfov.

Dispunem de o discografie de peste 30000 de piese din toate genurile muzicale, efecte de lumini de scenă inteligente, lumini arhitecturale, lasere, mașini de fum, echipamente de video-proiecție și karaoke.

DJ- ii echipei noastre sunt profesionisti, muzicieni sau entertaineri specializati în a se ocupa de muzica și efectele sonore pentru diverse evenimente, cum ar fi petreceri, nunți, botezuri, cluburi, lansări de produse etc. Dj-ii formatiei de nunta PrimaBand au o experiență considerabilă în domeniu și folosesc echipamente de înaltă calitate și tehnologie avansată pentru a crea o experiență muzicală excepțională pentru public. Un DJ profesionist poate avea un portofoliu variat de muzică și poate adapta stilul său de mixare pentru a se potrivi cu tema și preferințele fiecărui eveniment în parte.

#formatiinunta #muzicanunta # muzicausoara #ceamaifrumoasanunta #solistinunta #horanunta #distractienunta #formatienuntabucuresti #formatienuntailfov #formatiibucuresti #formatienuntabucuresti

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.